Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
Title: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професорської програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
Other Titles: методичні рекомендації
Authors: Мась, А. Ю.
Keywords: Методична серія
методичні рекомендації
землевпорядне проєктування
самостійна робота студентів
Issue Date: 2024
Publisher: Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія; вип. 434
Abstract: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньопрофесійної програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» містять теоретичні відомості та вимоги щодо виконання курсового проєкту, в яких наведено порядок захисту курсової роботи. Призначені для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», а також фахівців, які цікавляться питаннями землевпорядного проєктування.
Description: Мась А. Ю. Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професорської програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» : метод. вказівки / А. Ю. Мась. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 24 с. – (Методична серія ; вип. 434).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
ISSN: 1811-492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мась А. Ю. Методичні вказівки. Вип. 434.pdf388.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.