Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професорської програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
Інші назви: методичні рекомендації
Автори: Мась, А. Ю.
Ключові слова: Методична серія
методичні рекомендації
землевпорядне проєктування
самостійна робота студентів
Дата публікації: 2024
Видавництво: Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили
Серія/номер: Методична серія; вип. 434
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньопрофесійної програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» містять теоретичні відомості та вимоги щодо виконання курсового проєкту, в яких наведено порядок захисту курсової роботи. Призначені для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», а також фахівців, які цікавляться питаннями землевпорядного проєктування.
Опис: Мась А. Ю. Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професорської програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» : метод. вказівки / А. Ю. Мась. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 24 с. – (Методична серія ; вип. 434).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
ISSN: 1811-492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мась А. Ю. Методичні вказівки. Вип. 434.pdf388.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.