Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
Titel: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професорської програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
Sonstige Titel: методичні рекомендації
Autoren: Мась, А. Ю.
Stichwörter: Методична серія
методичні рекомендації
землевпорядне проєктування
самостійна робота студентів
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили
Serie/Report Nr.: Методична серія; вип. 434
Zusammenfassung: Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньопрофесійної програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» містять теоретичні відомості та вимоги щодо виконання курсового проєкту, в яких наведено порядок захисту курсової роботи. Призначені для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», а також фахівців, які цікавляться питаннями землевпорядного проєктування.
Beschreibung: Мась А. Ю. Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професорської програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» : метод. вказівки / А. Ю. Мась. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 24 с. – (Методична серія ; вип. 434).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1688
ISSN: 1811-492X
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Мась А. Ю. Методичні вказівки. Вип. 434.pdf388.21 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.