Навчально-методичні видання Факультету економічних наук : [86] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 86
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2024Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Землевпорядне проєктування» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професорської програми «Геодезія та землеустрій» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Мась, А. Ю.
2024Економіка землекористуванняЛазарєва, О. В.
2023Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Економічний аналіз»Колеватова, А. В.
2023Методичні рекомендації для виконання практичних завдань з дисципліни «Ринок фінансових послуг» (англійською мовою) для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Дранус, В. В.; Чернюк, Т. І.
2023Методичні рекомендації для виконання практичних завдань з дисципліни «Ринок фінансових послуг» для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Дранус, В. В.; Чернюк, Т. І.
2023Методичні рекомендації для групових занять і самостійного вивчення дисципліни «Історія економіки та економічної думки»Фертікова, Т. М.
2023Методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни «Управління безпекою бізнесу» для студентів заочної форми навчання економічних спеціальностейЄвчук, Л. А.
2023Розвиток заповідних територійЛазарєва, О. В.; Мась, А. Ю.
2023Основи бізнесу та бізнес-плануванняЄвчук, Л. А.
2023Водний кадастр спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Перович, Л. М.
2023Оцінка нерухомостіЛазарєва, О. В.; Мась, А. Ю.
2022Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Облік і аудит підприємницької діяльності»Белінська, С. М.; Бурлан, С. А.; Верланов, Ю. Ю.; Норд, Г. Л.; Руденко, Н. О.; Лушко, С. М.; Ужва, А. М.
2022Вимоги до написання контрольної роботи з дисципліни «Економетрика» для студентів заочної форми навчанняПрядко, І. В.
2021Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» денної та заочної форм навчанняЛушко, С. М.; Черненок, К. П.; Верланов, Ю. Ю.
2021Методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент в сфері охорони здоров’я» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент»Норд, Г. Л.; Стоян, Ю. О.; Дранус Л. С.
2021Методичні рекомендації до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент»Дранус, Л. С.
2021Методичні рекомендації з дисципліни «Лідерство та командоутворення» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент»Стоян, О. Ю.
2021Методичні рекомендації з дисципліни «Методологія наукових досліджень» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент»Дранус, Л. С.; Стоян, О. Ю.
2021«Маркетинг та просування послуг в сфері охорони здоров’я»Дранус, Л. С.
2021Вимоги до виконання самостійної роботи з дисципліни «Землеустрій» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Смирнова, С. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 86