Навчально-методичні видання Факультету економічних наук : [86] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 86
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2021Польові роботи у контурному зніманніПерович, Л. М.; Мацко, П. В.; Стерлєв, Д. В.
2021Побудови опорних геодезичних мереж методом полігонометріїПерович, Л. М.; Мась, А. Ю.; Стерлєв, Д. В.
2021Основні методичні підходи до оцінки нерухомостіПерович, Л. М.; Смирнова, С. М.
2021Організація та методика виконання міждисциплінарної курсової роботи з землевпорядного проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Перович, Л. М.; Мась, А. Ю.
2021Організація та методика виконання міждисциплінарної курсової роботи з землевпорядних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Перович, Л. М.; Смирнова, С. М.
2021Обробка результатів горизонтальної зйомки з дисципліни «Геодезія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Перович, Л. М.; Мацко, П. В.; Стерлєв, Д. В.
2021Нівелювання лінійної споруди. Побудова профілюПерович, Л. М.; Мацко, П. В.; Стерлєв, Д. В.
2021Вимоги до виконання курсової роботи з дисципліни «Вища геодезія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Перович, Л. М.; Стерлєв, Д. В.
2021Будова, перевірки та робота з технічними теодолітами типу Т30Перович, Л. М.; Мацко, П. В.; Стерлєв, Д. В.
2021Супутникова геодезія та сферична астрономія : до виконання практичних і самостійних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Опенько, І. А.; Дем'яненко, Р. А.; Ковальов, М. В.
2022Економіка природокористування : для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» : Галузь знань: 19 «Архітектура та будівництво»Лазарєва, О. В.
2021Вимоги до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Лазарєва, О. В.; Смирнова, С. М.
2022Земельні ресурси та розвиток агробізнесу : для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Галузь знань: 19 «Архітектура та будівництво»Лазарєва, О. В.
2022Науково-дослідна робота в геодезії та землеустрої : для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Галузь знань: «Архітектура та будівництво»Лазарєва, О. В.
2021Вимоги до виконання самостійної роботи з дисципліни «Інженерна геодезія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Клим, С. А.; Третенков, В. М.; Стерлєв, Д. В.
2021Фінансовий менеджментВерланов, Ю. Ю.
2021Методичні рекомендації з дисципліни «Аналіз звітності і консалтинг у закладах охорони здоров’я» для практичних занять здобувачів вищої освіти, спеціальність 073 «Менеджмент», освітньо-професійна програма «Менеджмент в сфері охорони здоров ’я » галузі знань «Управління та адміністрування». Рівень вищої освіти – другий (магістерський)Белінська, С. М.
2021Методологія наукових досліджень за фахомЛазарєва, О. В.
2021Прогнозування використання земельМась, А. Ю.
2021Економіка землеустроюЛазарєва, О. В.; Мась, А. Ю.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 86