Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045
Title: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Облік і аудит підприємницької діяльності»
Other Titles: методичні рекомендації
Authors: Белінська, С. М.
Бурлан, С. А.
Верланов, Ю. Ю.
Норд, Г. Л.
Руденко, Н. О.
Лушко, С. М.
Ужва, А. М.
Keywords: Методична серія
самостійна робота студентів
облік і аудит підприємницької діяльності
облік і оподаткування
управління та амністрування
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 394
Abstract: Методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційних робіт магістрів для спеціальності 071 «Облік і оподаткування». У методичних рекомендаціях до написання кваліфікаційної роботи магістра викладено та роз’яснено структуру кваліфікаційної роботи, організацію виконання, захисту та критерії її оцінювання. У додатках наведені зразки оформлення та змісту складових кваліфікаційної роботи. Призначено для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Облік і аудит підприємницької діяльності». Буде корисним для магістрів всіх спеціальностей галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
Description: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Облік і аудит підприємницької діяльності» : метод. рек. / С. М. Белінська, С. А. Бурлан, Ю. Ю. Верланов, Г. Л. Норд, Н. О. Руденко, С. М. Лушко, А. М. Ужва ; ред. С. М. Белінська. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2022. – 68 с. – (Методична серія ; вип. 394).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1045
ISSN: 1811-492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.