Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/457
Title: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньо-професійною програмою «Менеджмент в сфері охорони здоров’я в галузі знань "Управління та адміністрування"»
Other Titles: методичні рекомендації
Authors: Норд, Г. Л.
Стоян, О. Ю.
Кузьменко, О. Б.
Валецька, О. В.
Белінська, С. М.
Євчук, Л. А.
Черненок, К. П.
Дранус, Л. С.
Нетудихата, К. Л.
Бурдельна, Г. О.
Keywords: Методичні рекомендації
магістерська робота
здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти
менеджмент
самостійна робота студентів
менеджмент у сфері охорони здоров’я
управління у сфері охорони здоров'я
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;
Abstract: У методичних рекомендаціях до написання кваліфікаційної роботи магістра викладено та роз’яснено структуру роботи, організацію виконання, захисту та критерії її оцінювання. У додатках наведені зразки оформлення та змісту складових роботи. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент» за освітньо-професійною програмою «Менеджмент в сфері охорони здоров’я в галузі знань «Управління та адміністрування»». Буде корисним для магістрів всіх спеціальностей галузі знань 07 «Управління та адміністрування».
Description: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньо-професійною програмою «Менеджмент в сфері охорони здоров’я в галузі знань "Управління та адміністрування"» : метод. рек. / Г. Л. Норд, О. Ю. Стоян, О. Б. Кузьменко та ін. ; під ред. Г. Л. Норд. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2020. – 48 с.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/457
ISSN: 1811-492X
Appears in Collections:Видання Чорноморського національного університету імені Петра Могили



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.