Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2275
Title: Навчальний посібник для самостійної роботи з дисципліни «Гігієна та екологія», розділ «Гігієна харчування» для студентів спеціальності 222 «Медицина»
Other Titles: навчальний посібник
Authors: Пшиченко, В. В.
Черно, В. С.
Keywords: навчальний посібник
гігієна
екологія
гігієна харчування
харчування
здоров’я населення
санітарно-гігієнічний контроль
Issue Date: 2024
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Навчальний посібник призначений для самостійної роботи студентів при вивченні курсу «Гігієна та екологія», розділ «Гігієна харчування». Посібник складено згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Гігієна та екологія» для спеціальності 222 «Медицина». Послідовність тем, пропонованих до вивчення, спрямована на якісне засвоєння навчального матеріалу. У змістовному плані матеріал теоретичного курсу збалансований і відповідає сучасному рівню розвитку даної науки. В посібнику на сучасному науковому рівні висвітлюються наступні важливі і актуальні питання: харчування як фактор здоров’я населення, гігієнічна характеристика якісного складу харчового раціону, санітарно-гігієнічний контроль за громадським харчуванням, диференційоване харчування різних груп населення, харчові отруєння та заходи їх профілактики. Навчальний посібник призначений для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів спеціальності 222 «Медицина». Може бути корисним слухачам закладів післядипломної освіти та практичним лікарям.
Description: Пшиченко В. В. Навчальний посібник для самостійної роботи з дисципліни «Гігієна та екологія», розділ «Гігієна харчування» для студентів спеціальності 222 «Медицина» : навч. посіб. / В. В. Пшиченко, В. С. Черно. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 144 с.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2275
ISBN: 978-966-336-454-4
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового медичного інституту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пшиченко В. В., Черно В. С..pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.