Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2275
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПшиченко, В. В.-
dc.contributor.authorЧерно, В. С.-
dc.date.accessioned2024-05-24T12:55:27Z-
dc.date.available2024-05-24T12:55:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.isbn978-966-336-454-4-
dc.identifier.urihttps://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2275-
dc.descriptionПшиченко В. В. Навчальний посібник для самостійної роботи з дисципліни «Гігієна та екологія», розділ «Гігієна харчування» для студентів спеціальності 222 «Медицина» : навч. посіб. / В. В. Пшиченко, В. С. Черно. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 144 с.uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник призначений для самостійної роботи студентів при вивченні курсу «Гігієна та екологія», розділ «Гігієна харчування». Посібник складено згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Гігієна та екологія» для спеціальності 222 «Медицина». Послідовність тем, пропонованих до вивчення, спрямована на якісне засвоєння навчального матеріалу. У змістовному плані матеріал теоретичного курсу збалансований і відповідає сучасному рівню розвитку даної науки. В посібнику на сучасному науковому рівні висвітлюються наступні важливі і актуальні питання: харчування як фактор здоров’я населення, гігієнічна характеристика якісного складу харчового раціону, санітарно-гігієнічний контроль за громадським харчуванням, диференційоване харчування різних груп населення, харчові отруєння та заходи їх профілактики. Навчальний посібник призначений для студентів та інтернів вищих медичних навчальних закладів спеціальності 222 «Медицина». Може бути корисним слухачам закладів післядипломної освіти та практичним лікарям.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectнавчальний посібникuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectекологіяuk_UA
dc.subjectгігієна харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectздоров’я населенняuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічний контрольuk_UA
dc.titleНавчальний посібник для самостійної роботи з дисципліни «Гігієна та екологія», розділ «Гігієна харчування» для студентів спеціальності 222 «Медицина»uk_UA
dc.title.alternativeнавчальний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового медичного інституту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пшиченко В. В., Черно В. С..pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.