Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/382
Title: Методичні рекомендації для написання магістерської роботи для здобувачів другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» : для спеціальності 073 «Менеджмент», для спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування», для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», за освітньо-професійними програмами : «Менеджмент в сфері охорони здоров’я», «Управління закладами охорони здоров’я», «Фінансовий менеджмент у сфері охорони здоров’я та фармації»
Authors: Норд, Г. Л.
Стоян, О. Ю.
Кузьменко, О. Б.
Валецька, О. В.
Белінська, С. М.
Євчук, Л. А.
Черненок, К. П.
Мельничук, Л. С.
Нетудихата, К. Л.
Бурдельна, Г. О.
Keywords: методичні рекомендації
магістерська робота
здобувачі другого рівня вищої освіти
самостійна робота студентів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У методичних рекомендаціях для написання магістерської роботи для здобувачів другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» для спеціальності 073 «Менеджмент», для спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування», для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», за освітньо-професійними програмами «Менеджмент в сфері охорони здоров’я», «Управління закладами охорони здоров’я», «Фінансовий менеджмент у сфері охорони здоров’я та фармації» викладено та роз’яснено структуру магістерської роботи, організацію виконання, захисту та критерії оцінювання магістерської роботи. Особлива увага приділена організації виконання магістерських робіт, тлумаченню вимог до їх оформлення.
Description: Методичні рекомендації для написання магістерської роботи для здобувачів другого рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» для спеціальності 073 «Менеджмент», для спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування», для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», за освітньо-професійними програмами «Менеджмент в сфері охорони здоров’я», «Управління закладами охорони здоров’я», «Фінансовий менеджмент у сфері охорони здоров’я та фармації» / Г. Л. Норд, О. Ю. Стоян, О. Б. Кузьменко та ін. ; під ред. Г. Л. Норд. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2020. – 48 с.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/382
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.