Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/259
Title: Управління земельними ресурсами
Other Titles: практикум для студентів спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій",галузь знань 19 "Архітектура та будівництво"
Authors: Горлачук, В. В.
Лазарєва, О. В.
Keywords: практикум
управління земельними ресурсами
земельні ресурси
управлінські рішення
орні землі
земельний фонд України
організація земельних ресурсів
практичні завдання
Issue Date: 2018
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Практикум з управління земельними ресурсами має на меті завершення формування у майбутніх землевпорядників практичних навичок з науково обґрунтованого прийняття управлінських рішень у сфері земельних ресурсів. Практичні завдання сформовано таким чином, що на конкретному прикладі студенти можуть вирішувати реальні задачі з управління земельними ресурсами, засвоїти навички моделювання продуктивності орних земель, формування оптимального набору управлінь, правового та інституціонального забезпечення управління земельним фондом України. Практикум розрахований для викладачів та студентів вищих навчальних закладів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», слухачів системи післядипломної освіти, керівників, спеціалістів та магістрів, а також усіх, хто цікавиться проблемами організації і управління земельними ресурсами.
Description: Горлачук В. В. Управління земельними ресурсами : практикум для студентів спец.193 «Геодезія та землеустрій», галузь знань 19 «Архітектура та будівництво» / В. В. Горлачук, О. В. Лазарєва – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2018. – 88 с.
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/259
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.