Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/259
Назва: Управління земельними ресурсами
Інші назви: практикум для студентів спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій",галузь знань 19 "Архітектура та будівництво"
Автори: Горлачук, В. В.
Лазарєва, О. В.
Ключові слова: практикум
управління земельними ресурсами
земельні ресурси
управлінські рішення
орні землі
земельний фонд України
організація земельних ресурсів
практичні завдання
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Практикум з управління земельними ресурсами має на меті завершення формування у майбутніх землевпорядників практичних навичок з науково обґрунтованого прийняття управлінських рішень у сфері земельних ресурсів. Практичні завдання сформовано таким чином, що на конкретному прикладі студенти можуть вирішувати реальні задачі з управління земельними ресурсами, засвоїти навички моделювання продуктивності орних земель, формування оптимального набору управлінь, правового та інституціонального забезпечення управління земельним фондом України. Практикум розрахований для викладачів та студентів вищих навчальних закладів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», слухачів системи післядипломної освіти, керівників, спеціалістів та магістрів, а також усіх, хто цікавиться проблемами організації і управління земельними ресурсами.
Опис: Горлачук В. В. Управління земельними ресурсами : практикум для студентів спец.193 «Геодезія та землеустрій», галузь знань 19 «Архітектура та будівництво» / В. В. Горлачук, О. В. Лазарєва – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2018. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost/xmlui/handle/123456789/259
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горлачук В. В. Управління земельними ресурсами_практикум.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.