Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1877
Title: Практичні заняття з біологічної хімії. Частина І. Загальні закономірності метаболізму. Метаболізм вуглеводів, ліпідів та його регуляція
Other Titles: методичні рекомендації
Authors: Невинський, О. Г.
Keywords: Методична серія
біологічна хімія
метаболізм
вуглеводи
ліпіди
практичні заняття студентів
самостійна робота студентів
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 432
Abstract: Методичні рекомендації «Практичні заняття з біологічної хімії. Частина І. Загальні закономірності метаболізму. Метаболізм вуглеводів, ліпідів та його регуляція» містять методики підготовки та проведення практичних занять: алгоритми лабораторних дослідів, що виконуються на кожному занятті практикуму; задачі, вправи і запитання для самостійної роботи різної складності. Для полегшення самостійної роботи студентів на початку кожної роботи наведено короткий виклад найважливіших питань теорії. Призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 226 «Фармація. Промислова фармація».
Description: Невинський О. Г. Практичні заняття з біологічної хімії. Частина І. Загальні закономірності метаболізму. Метаболізм вуглеводів, ліпідів та його регуляція : метод. рек. / О. Г. Невинський. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 244 с. – (Методична серія ; вип. 432).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1877
ISSN: 1811- 492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового медичного інституту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.