Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНевинський, О. Г.-
dc.date.accessioned2024-03-11T07:44:51Z-
dc.date.available2024-03-11T07:44:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.issn1811- 492X-
dc.identifier.urihttps://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1877-
dc.descriptionНевинський О. Г. Практичні заняття з біологічної хімії. Частина І. Загальні закономірності метаболізму. Метаболізм вуглеводів, ліпідів та його регуляція : метод. рек. / О. Г. Невинський. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 244 с. – (Методична серія ; вип. 432).uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації «Практичні заняття з біологічної хімії. Частина І. Загальні закономірності метаболізму. Метаболізм вуглеводів, ліпідів та його регуляція» містять методики підготовки та проведення практичних занять: алгоритми лабораторних дослідів, що виконуються на кожному занятті практикуму; задачі, вправи і запитання для самостійної роботи різної складності. Для полегшення самостійної роботи студентів на початку кожної роботи наведено короткий виклад найважливіших питань теорії. Призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 226 «Фармація. Промислова фармація».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМетодична серія;випуск 432-
dc.subjectМетодична серіяuk_UA
dc.subjectбіологічна хіміяuk_UA
dc.subjectметаболізмuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectпрактичні заняття студентівuk_UA
dc.subjectсамостійна робота студентівuk_UA
dc.titleПрактичні заняття з біологічної хімії. Частина І. Загальні закономірності метаболізму. Метаболізм вуглеводів, ліпідів та його регуляціяuk_UA
dc.title.alternativeметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового медичного інституту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.