Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1460
Title: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з курсу «Основи термодинаміки, теплотехніки та гідрогазодинаміки (розділ «Технічна термодинаміка»)»
Other Titles: методичні вказівки
Authors: Щесюк, О. В.
Прищепов, О. Ф.
Шенкевич, В. М.
Лісков, Д. А.
Keywords: Методична серія
методичні вказівки
термодинаміка
технічна термодинаміка
теплотехніка
Issue Date: 2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 433
Abstract: У цьому практикумі наведено основні поняття і визначення технічної термодинаміки, розрахункові залежності, контрольні задачі та приклади їх розв’язання. Збірник складено відповідно до програми курсу «Основи термодинаміки, теплотехніки та гідрогазодинаміки». Призначений для студентів спеціальностей 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» і 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», а також може бути корисний студентам інших технічних спеціальностей.
Description: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з курсу «Основи термодинаміки, теплотехніки та гідрогазодинаміки (розділ «Технічна термодинаміка»)» : метод. вказівки / О. В. Щесюк, О. Ф. Прищепов, В. М. Шенкевич, Д. А. Лісков. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2023. – 72 с. – (Методична серія ; вип. 433).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1460
ISSN: 1811- 492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету комп'ютерних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.