Навчально-методичні видання Факультету комп'ютерних наук : [49] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 49
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2024Дискретна математика. Частина 2. Теорія графів, дерева. Алгоритми на графахКулаковська, В. І.
2023Інтелектуальний аналіз данихБолюбаш, Н. М.
2023Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з курсу «Основи термодинаміки, теплотехніки та гідрогазодинаміки (розділ «Технічна термодинаміка»)»Щесюк, О. В.; Прищепов, О. Ф.; Шенкевич, В. М.; Лісков, Д. А.
2023Датчики та сенсори робототехнічних системТрунов, О. М.
2023Розробка програмного забезпечення «Діагностика спондилоартрозу поперекового відділу хребта»Кошовий, В. В.; Трунов, О. М.
2022Вимоги до виконання практичних завдань з дисципліни «Топографічне креслення» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Донченко, М. В.
2023Логічне програмування (Prolog)Старченко, В. В.
2023Програмування спеціалізованих мікроконтролерних та вбудованих комп’ютерних систем для засобів автоматизаціїСідєлєв, М. І.; Запальський, В. М.; Бєліков, О. Є.
2022Розробка гібридних застосунків для цифрової трансформації бізнесуДворецький, М. Л.; Журавська, І. М.; Дворецька, С. В.; Боровльова, С. Ю
2023Прикладна механіка та основи конструювання (розділ «Опір матеріалів»)Щесюк, О. В.; Прищепов, О. Ф.; Лісков, Д. А.; Шенкевич, В. М.
2021Виконання практичних завдань з дисципліни «Топографічне креслення» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Донченко, М. В.
2022Виконання завдань з дисципліни «Геопросторовий аналіз» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Донченко, М. В.
2022Вимоги до виконання практичних робіт з дисципліни «Топографія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Патрушева, Л. І.
2022Розробка гібридних застосунків для цифрової трансформації бізнесуДворецький, М. Л.; Журавська, І. М.; Дворецька, С. В.; Боровльова, С. Ю.
2021Вимоги до виконання практичних завдань з дисципліни «Топографічне креслення» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Донченко, М. В.
2021Розрахунково-графічна робота на тему : «Створення землевпорядної документації інструментами програмного середовища ГІС_6» з дисципліни «ГІС і бази даних» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Донченко, М. В.; Коваль, В. А.
2021Моделювання складних систем на основі кольорових мереж ПетріКаліініна, І. О.; Гожий, О. П.
2021Технології комп’ютерного проєктуванняДонченко, М. В.
2021Засоби автоматизації завдань в операційній системі WindowsГорбань, Г. В.
2021Дискретна математика. Ч.1. Множини, відношення та математичні основи криптографіїКулаковська, І. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 49