Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1423
Title: Розробка програмного забезпечення «Діагностика спондилоартрозу поперекового відділу хребта»
Other Titles: навчальний посібник для підготовки бакалаврів у галузі знань 12 «Інформаційні технології» та магістрів за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»
Authors: Кошовий, В. В.
Трунов, О. М.
Keywords: програмне забезпечення
діагностика спондилоартрозу поперекового відділу хребта
мова C#
бездротові прилади
навчальний посібник
Issue Date: 2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Навчальний посібник присвячено проблемам розробки програмного забезпечення для діагностики спондилоартрозу поперекового відділу хребта. В посібнику розглянуто використання мови C# для створення програмного забезпечення, за допомогою якого спрощується діагностування спондилоартрозу поперекового відділу хребта (далі діагностика СПВХ). Посібник реалізує ідеї теми «Розроблення мобільних малогабаритних та стаціонарних бездротових приладів ранньої діагностики, профілактики, лікування та посттравматичних відновлень військово-цивільного застосування», номер державної реєстрації: 0119U100422, та відкриває можливості для командної роботи науковців, аспірантів, студентів факультету комп’ютерних наук та медичного інституту з креативного розвитку.
Description: Кошовий В. В. Розробка програмного забезпечення «Діагностика спондилоартрозу поперекового відділу хребта» : навч. посіб. для підготовки бакалаврів у галузі знань 12 «Інформаційні технології» та магістрів за спец. 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» / В. В. Кошовий, О. М. Трунов. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2023. – 36 с.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1423
ISBN: 978-966-336-445-2
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кошовий В. В. Розробка програмного забезпечення.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.