Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/546
Titel: Вимоги до виконання самостійної роботи з дисципліни «Землеустрій» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
Sonstige Titel: методичні вказівки
Autoren: Смирнова, С. М.
Stichwörter: Методична серія
методичні вказівки
землеустрій
геодезія
землекористування
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Serie/Report Nr.: Методична серія;випуск 387
Zusammenfassung: У методичних вказівках наведені тестовий контроль знань, орієнтовний перелік тем аналітичних робіт, запропонований перелік питань до обговорення, варіанти до виконання контрольної роботи, що призначені для діагностичного контролю знань здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».
Beschreibung: Смирнова С. М. Вимоги до виконання самостійної роботи з дисципліни «Землеустрій» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» : метод. вказівки / С. М. Смирнова. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2021. – 40 с. – (Методична серія ; вип. 387).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/546
ISSN: 1811-492X
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.