Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/51
Назва: Методичні вказівки до написання та оформлення магістерської роботи для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Яненкова, І. Г.
Кузьменко, О. Б.
Ключові слова: Методична серія
методичні вказівки
магістерські роботи
підприємництво
біржова діяльність
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Серія/номер: Методична серія;випуск 250
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять матеріали з підготовки та написання магістерської роботи, її оформленню, порядку та процедурі захисту. У додатках наведені зразки оформлення та змісту всіх складових роботи. Структура видання відповідає вимогам Міністерства освіти і науки України та містить необхідний методичний матеріал для самостійного опрацювання, що дозволяє підготувати до захисту якісну роботу. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та буде корисним для магістрів всіх економічних спеціальностей.
Опис: Яненкова І. Г. Методичні вказівки до написання та оформлення магістерської роботи для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / І. Г. Яненкова, О. Б. Кузьменко. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2017. – 44 с. – (Методична серія ; вип. 250)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost/xmlui/handle/123456789/51
ISSN: 1811-492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яненкова І. Г. Методичні вказівки до написання та оформлення.pdf523.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.