Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/51
Title: Методичні вказівки до написання та оформлення магістерської роботи для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Яненкова, І. Г.
Кузьменко, О. Б.
Keywords: Методична серія
методичні вказівки
магістерські роботи
підприємництво
біржова діяльність
Issue Date: 2017
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 250
Abstract: Методичні вказівки містять матеріали з підготовки та написання магістерської роботи, її оформленню, порядку та процедурі захисту. У додатках наведені зразки оформлення та змісту всіх складових роботи. Структура видання відповідає вимогам Міністерства освіти і науки України та містить необхідний методичний матеріал для самостійного опрацювання, що дозволяє підготувати до захисту якісну роботу. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та буде корисним для магістрів всіх економічних спеціальностей.
Description: Яненкова І. Г. Методичні вказівки до написання та оформлення магістерської роботи для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / І. Г. Яненкова, О. Б. Кузьменко. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2017. – 44 с. – (Методична серія ; вип. 250)
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/51
ISSN: 1811-492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.