Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
Title: | Методичні рекомендації з курсу домашнього читання на матеріалі роману Робертсона Дейвіса “Tempest Tost” |
Authors: | Чернова, Ю. В. |
Keywords: | Методична серія методичні рекомендації переклад переклад з англійської мови домашнє читання лексика англійської мови сталі вирази англійською мовою терміни в англійській мові |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ЧНУ ім. Петра Могили |
Series/Report no.: | Методична серія;випуск 254 |
Abstract: | Методичні рекомендації призначені для студентів ІІ–IV курсів філологічної спеціальності «Переклад», викладачів та осіб, які прагнуть поглибити свої знання з англійської мови. Завдання з курсу домашнього читання розроблені на матеріалі роману канадського письменника Робертсона Дейвіса “Tempest Tost”, який є першою частиною трилогії “The Salterton Trilogy” (друга та третя частини – “Leaven of Malice” та “Mixture of Frailties” відповідно). Роман зображає провінційне життя в маленькому канадському містечку Салтертоні, центром уваги якого стають спроби аматорського театру поставити пастораль з місцевими колоритними жителями в головних ролях. Різноманітні вправи дають змогу студентам підвищити рівень англійської лексики, вдосконалити себе у перекладі та працювати зі словниками для пояснення сталих виразів та термінів. |
Description: | Чернова Ю. В. Методичні рекомендації з курсу домашнього читання на матеріалі роману Робертсона Дейвіса “Tempest Tost” / Ю. В. Чернова. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2018. – 40 с. – (Методична серія ; вип. 254). |
URI: | http://localhost/xmlui/handle/123456789/252 |
ISSN: | 1811-492X |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання Факультету філології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чернова Ю. В. Метод. рек. з курсу домашнього читання_Вип. 254.pdf | 554.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.