Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2363
Назва: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Страховий менеджмент» для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
Інші назви: методичні рекомендації
Автори: Дранус, В. В.
Чернюк, Т. І.
Ключові слова: методичні рекомендації
самостійна робота студентів
практичні завдання
страховий менеджмент
фінанси
банківська справа
страхування
фондовий ринок
Методична серія
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Серія/номер: Методична серія;випуск 442
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами, питання для самостійного опрацювання, теми виступів та доповідей, ситуаційні та практичні завдання для перевірки знань. Розроблені відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Страховий менеджмент». Призначено для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня стаціонарної, заочної та дистанційної форми навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Опис: Дранус В. В. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Страховий менеджмент» для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» : метод. рек. / В. В. Дранус, Т. І. Чернюк. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 76 с. – (Методична серія ; вип. 442).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2363
ISSN: 1811- 492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.