Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2363
Titel: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Страховий менеджмент» для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»
Sonstige Titel: методичні рекомендації
Autoren: Дранус, В. В.
Чернюк, Т. І.
Stichwörter: методичні рекомендації
самостійна робота студентів
практичні завдання
страховий менеджмент
фінанси
банківська справа
страхування
фондовий ринок
Методична серія
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Serie/Report Nr.: Методична серія;випуск 442
Zusammenfassung: Методичні рекомендації містять тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами, питання для самостійного опрацювання, теми виступів та доповідей, ситуаційні та практичні завдання для перевірки знань. Розроблені відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Страховий менеджмент». Призначено для підготовки фахівців другого (магістерського) рівня стаціонарної, заочної та дистанційної форми навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
Beschreibung: Дранус В. В. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Страховий менеджмент» для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» : метод. рек. / В. В. Дранус, Т. І. Чернюк. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 76 с. – (Методична серія ; вип. 442).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2363
ISSN: 1811- 492X
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.