Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1687
Назва: Економіка землекористування
Інші назви: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій галузі знань» 19 «Архітектура та будівництво»
Автори: Лазарєва, О. В.
Ключові слова: економіка землекористування
землекористування
методичні рекомендації
Методична серія
самостійна робота студентів
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Серія/номер: Методична серія; випуск 435
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях представлено тематичний план лекцій та практичних занять, словник ключових понять, тести, контрольні запитання та практичні завдання, які використовуються для перевірки знань студентів. Методичні рекомендації розраховані для викладачів та студентів вищих навчальних закладів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», слухачів системи післядипломної освіти, керівників, спеціалістів та тих, чия діяльність пов’язана із опанування ключових аспектів економіки землекористування.
Опис: Лазарєва О. В. Економіка землекористування : метод. рек. до вивчення дисц. для студентів спец. 193 «Геодезія та землеустрій галузі знань» 19 «Архітектура та будівництво» / О. В. Лазарєва. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 80 с. – (Методична серія ; вип. 435).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1687
ISSN: 1811-492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лазарєва О. В. Економіка землекористування. Вип. 435.pdf1.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.