Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1687
Titel: Економіка землекористування
Sonstige Titel: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій галузі знань» 19 «Архітектура та будівництво»
Autoren: Лазарєва, О. В.
Stichwörter: економіка землекористування
землекористування
методичні рекомендації
Методична серія
самостійна робота студентів
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Serie/Report Nr.: Методична серія; випуск 435
Zusammenfassung: У методичних рекомендаціях представлено тематичний план лекцій та практичних занять, словник ключових понять, тести, контрольні запитання та практичні завдання, які використовуються для перевірки знань студентів. Методичні рекомендації розраховані для викладачів та студентів вищих навчальних закладів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», слухачів системи післядипломної освіти, керівників, спеціалістів та тих, чия діяльність пов’язана із опанування ключових аспектів економіки землекористування.
Beschreibung: Лазарєва О. В. Економіка землекористування : метод. рек. до вивчення дисц. для студентів спец. 193 «Геодезія та землеустрій галузі знань» 19 «Архітектура та будівництво» / О. В. Лазарєва. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2024. – 80 с. – (Методична серія ; вип. 435).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1687
ISSN: 1811-492X
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Лазарєва О. В. Економіка землекористування. Вип. 435.pdf1.58 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.