Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/705
Title: «Соціальна та демографічна статистика» для студентів спеціальності 231 «Соціальна робота»
Other Titles: методичні вказівки
Authors: Малиновська, Н. Л.
Keywords: Методична серія
методичні вказівки
соціальна сфера
соціальна статистика
демографічна статистика
рівень життя
соціальна робота
соціальні дослідження
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 376
Abstract: Методичні вказівки підготовлено відповідно до освітньопрофесійної програми галузі знань 23 «Соціальна робота», що орієнтована на формування загальних й спеціальних компетентностей студентів та програмних результатів навчання, передбачених Стандартом вищої освіти України (першого (бакалаврського) рівня) спеціальності 231 «Соціальна робота», затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 24.04.2019 р. № 557. Методичні вказівки містять матеріал, що розкриває специфіку дисципліни, методологічні засади статистичного дослідження соціальних та демографічних явищ і процесів, пояснює особливості опрацювання теоретичного курсу, необхідність використання нормативно-законодавчих, наукових та статистичних джерел інформації, поради у виконанні індивідуальних і самостійних завдань, підготовку до практичних завдань. Виклад матеріалу забезпечує тісні міжпредметні зв’язки з дисциплінами освітньопрофесійної програми «Соціальна робота». Підготовлено на допомогу студентам першого (бакалаврського) рівня навчання спеціальності 231 «Соціальна робота» щодо оволодіння теоретичними знаннями та придбанням практичних навичок, а також підвищення кваліфікації соціальним працівникам-практикам.
Description: Малиновська Н. Л. «Соціальна та демографічна статистика» для студентів спеціальності 231 «Соціальна робота» : методичні вказівки / Н. Л. Малиновська. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2021. – 48 с. – (Методична серія ; вип. 376).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/705
ISSN: 1811-492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.