Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/566
Title: Ольвійський форум-2022 : стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та біології. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та біології. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та фармації. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та анатомії. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та хірургії. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та громадського здоров’я
Other Titles: XVІ Міжнародна наукова конференція 23–26 червня 2022 р., м. Миколаїв
тези
Authors: 
Keywords: міжнародна наукова конференція
наукова конференція
конференція
Ольвійський форум-2022
медицина
біологія
фармація
анатомія
хірургія
громадське здоров'я
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У матеріалах ХVІ Міжнародної наукової конференції «Ольвійський форум–2022: стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та біології. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та фармації. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та анатомії. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та хірургії. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та громадського здоров’я» розміщені тези доповідей учасників конференції.
Description: Ольвійський форум-2022 : стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та біології. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та фармації. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та анатомії. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та хірургії. Актуальні питання та досягнення сучасної медицини та громадського здоров’я : XVІ Міжнар. наук. конф. 23–26 черв. 2022 р., м. Миколаїв : тези / М-во освіти і науки України ; Нац. акад. наук України ; Півд. наук. центр НАН та МОН України ; ЧНУ ім. Петра Могили ; Первинна профспілкова орг. ЧНУ ім. Петра Могили ; Ін-т укр. археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАНУ ; Держ. архів Миколаївської обл. ; ДУ «Нац. наук. центр радіаційної медицини НАМН України» ; Держ. аграрний ун-т Молдови (Кишинів) ; Ун-т гуманітарних та природн. наук ім. Яна Длугоша (Польща) ; Ун-т ім. Адама Міцкевича (Польща) ; Leipzig University of Applied Sciences (Німеччина) ; Ca` Foscari University, Venice (Італія). – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2022. – 108 с.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/566
Appears in Collections:Ольвійський форум



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.