Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/385
Title: Корпоративна соціальна відповідальність
Other Titles: методичні рекомендації
Authors: Костєва, Т. Б.
Keywords: Методична серія
корпоративна соціальна відповідальність
самостійна робота студентів
соціальна робота
соціальна психологія
комунікації в соціальній сфері
коуч
менеджмент соціальної сфери
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 308
Abstract: Методичні рекомендації містять програму дисципліни, плани лекцій та семінарських занять, питання для самостійної роботи студентів і підготовки до заліку, тестові та індивідуальні питання для проміжного та підсумкового контролю знань, список рекомендованої літератури та словник базових термінів. У процесі вивчення дисципліни «Корпоративна соціальна відповідальність» відбувається розкриття потенціалу людини, розвиток її професійних та особистих якостей, завдяки чому розвиваються нові здібності й навички, які підвищують ефективність роботи та покращують якість життя людини в цілому. Основи знань можна використати як основу вмінь керувати собою як керівником виробничої діяльності у професійній сфері, так і персоналом задля ефективності трудового процесу та отримання якісного результату. А також розвивати навички побудови стратегії, будувати конструктивні відносини з колегами, які максимально підвищують ефективність вирішення актуальних життєвих завдань тощо. Розраховано для студентів освітньо-професійної програми підготовки магістр за спеціальністю «Соціальна робота», аспірантів, викладачів, усіх, хто прагне до планування та реалізації командної роботи у своїй професійній діяльності.
Description: Костєва Т. Б. Корпоративна соціальна відповідальність / Т. Б. Костєва. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2020. – 56 с. – (Методична серія ; вип. 308).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/385
ISSN: 1811-492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.