Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСаваріна, І. П.uk_UA
dc.contributor.authorБурдельна, Г. О.uk_UA
dc.date.accessioned2019-10-04T06:01:34Z-
dc.date.available2019-10-04T06:01:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn1811-492X-
dc.identifier.urihttp://localhost/xmlui/handle/123456789/309-
dc.descriptionСаваріна І. П. Методичні рекомендації для виконання практичних робіт з дисципліни «Крос-культурний менеджмент» для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» / І. П. Саваріна, Г. О. Бурдельна. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2019. – 36 с. – (Методична серія ; вип. 271).uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації з дисципліни «Крос-культурний менеджмент» призначені для закріплення на практичних заняттях теоретичних знань у сфері крос-культурного менеджменту, з метою набуття студентами навичок щодо ефективного управління організаціями в умовах глобальної економіки з урахуванням особливостей і взаємодії різних культур. Методичні рекомендації містять перелік питань до обговорення, практичні завдання та контрольні питання до кожного практичного заняття, що надає можливість розкриття ключових понять та їх головний зміст.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМетодична серія;випуск 271-
dc.subjectМетодична серіяuk_UA
dc.subjectкрос-культурний менеджментuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectуправління організаціямиuk_UA
dc.subjectфахівці управлінської сфериuk_UA
dc.subjectкомунікаціяuk_UA
dc.subjectпрофесійна етикаuk_UA
dc.subjectпрофесійна культураuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації для виконання практичних робіт з дисципліни «Крос-культурний менеджмент» для студентів другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.