Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796
Title: Як знайти журнал для публікацій результатів наукового дослідження (використання МБД Scopus та сервісів пошуку видавничої компанії Elsevier)
Other Titles: інструкці
Keywords: Scopus
Elsevier
Journal Finder
ScienceDirect
пошук журналу
Issue Date: Feb-2024
Abstract: Одне із основних завдань ЧНУ ім. Петра Могили - провадження наукової та інноваційної діяльності шляхом проведення наукових досліджень. Основними критеріями ефективної діяльності науковців та установи є міжнародне визнання отриманих наукових результатів, публікаційна активність окремих співробітників, структурних підрозділів та колективу в цілому. Будь-який етап розвитку наукової діяльності вченого пов’язаний з публікаційною активністю: опис результатів наукового дослідження, їхня подальша публікація та поширення, пошук і вибір видання для публікації. Пропонуємо ознайомитися з інструкцією пошуку журналів для публікації результатів наукового дослідження в МБД Scopus та сервісами видавничої компанії Elsevier, які допомагають вибрати журнал відповідної тематики.
Description: Як знайти журнал для публікацій результатів наукового дослідження (використання МБД Scopus та сервісів пошуку видавничої компанії Elsevier) інструкція / Б-ка ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – лют. – 11 с.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1796
Appears in Collections:Науково-методичні, довідкові видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інструкція Як знайти журнал для публікації.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.