Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1574
Title: Інтегроване оцінювання збалансованого розвитку країн-членів OЕСР з використанням глобального індексу (GI-10) в контексті Global Governance
Authors: Карамишев, Д. В.
Keywords: світові інтеграційні процеси
глобальне врядування
збалансований глобальний розвиток суспільства
індикатори глобального розвитку
інтегрований індекс глобального розвитку GI-10
країни – члени організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР)
Issue Date: 2020
Publisher: Ємельянова Т. В.
Abstract: У статті систематизовано та узагальнено результати доступних глобальних досліджень, що містять актуальні сукупні дані та експертно-аналітичну інформацію щодо інтегрованого оцінювання всебічного збалансованого розвитку країн членів організації економічного співробітництва та розвитку (далі – ОЕСР), отримані за 10 релевантними міжнародними індексами із порівняльною оцінкою у динаміці за три роки спостережень. За результатами проведеного дослідження наголошується на доцільності подальшого використання Глобального індексу (GI-10) як інтегрованого індикатора збалансованого розвитку, що характеризує сучасне соціально-економічне становище країн ОЕСР, їх позиціонування у глобальному вимірі, а також надає можливість регулюючого впливу та визначення стратегічних орієнтирів розвитку як окремих країн, так і міждержавних утворень в контексті глобального врядування.
Description: Карамишев Д. В. Інтегроване оцінювання збалансованого розвитку країн-членів OЕСР з використанням глобального індексу (GI-10) в контексті Global Governance / Д. В. Карамишев // Публічне управління та регіональний розвиток = Public Administration and Regional Development : наук. журн. – 2020. – № 9. – C. 714–737. – Бібліогр. 22 назви.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1574
ISSN: 2616-6216
Appears in Collections:2020 рік

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карамишев Д. В..pdf397.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.