Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/152
Title: Методичні рекомендації до оформлення звітної текстової документації та кваліфікаційних робіт з напрямів та спеціальностей, закріплених за факультетом комп’ютерних наук
Authors: Фісун, М. Т.
Журавська, І. М.
Keywords: Методична серія
методичні рекомендації
звітна документація
ІТ-галузь
оформлення звітних робіт
комп'ютерні науки
студенти комп'ютерних спеціальностей
Issue Date: 2013
Publisher: ЧДУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 204
Abstract: Методичні рекомендації містять вказівки щодо оформлення різних видів звітних текстових документів (звітів з виконаних лабораторних робіт, рефератів, курсових, звітів про проходження практики, а також кваліфікаційних дипломних робіт), які повинні бути виконані студентами ВНЗ протягом навчання, з урахуванням вимог наказу МОНмолодьспорту від 29 березня 2012 р. № 384, стандарту ДСТУ 3008-95 та інших державних нормативних документів (НД). Розглянуто відмінності між оформленням поточної звітності та наукових публікацій. Приділено увагу особливостям використання термінів та одиниць виміру фізичних величин в ІТ-галузі. Наведено велику кількість прикладів щодо складання і переліків посилань за національними стандартами та за Гарвард-стилем з урахуванням особливостей транслітерації прізвищ, географічних назв та заголовків публікацій у виданнях іноземних держав або у виданнях України, які включено до міжнародних наукометричних баз. Методичні рекомендації мають за мету забезпечити єдині критерії оформлення всіх робіт, що виконуються студентами, які навчаються за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр» на факультеті комп’ютерних наук. Можуть бути корисними також студентам інших факультетів.
Description: Методичні рекомендації до оформлення звітної текстової документації та кваліфікаційних робіт з напрямів та спеціальностей, закріплених за факультетом комп’ютерних наук / уклад. : М. Т. Фісун, І. М. Журавська ; заг. ред. М. Т. Фісуна ; Чорном. держ. ун-т ; ф-т коп'ютерних наук. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2013. – 94 с. – (Методична серія ; вип. 204).
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/152
ISSN: 1811-492X
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету комп'ютерних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.