Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/120
Title: Нормативно-правове забезпечення інформаційних систем і технологій
Other Titles: методичні рекомендації до виконання практичних робіт для студентів у галузях знань 0403 «Системні науки та кібернетика» і 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка»
Authors: Журавська, І. М.
Keywords: Методична серія
методичні рекомендації
практичні роботи
кібернетика
інформаційні системи
обчислювальна техніка
інформаційні технології
ІТ
Issue Date: 2014
Publisher: ЧДУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 224
Abstract: Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичних робіт з дисципліни «Нормативно-правове забезпечення інформаційних систем і технологій». Наведені також необхідний теоретичний матеріал, перелік основних понять, контрольні запитання, задачі і тести, індивідуальні завдання, рекомендовані джерела. Методичні рекомендації призначені для студентів денної, денно-вечірньої та заочної форм навчання, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр» у галузях знань 0403 «Системні науки та кібернетика» і 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка».
Description: Журавська І. М. Нормативно-правове забезпечення інформаційних систем і технологій : метод. рек. до виконання практ. робіт для студентів у галузях знань 0403 «Системні науки та кібернетика» і 0501 «Інформатика та обчислювальна техніка» / І. М. Журавська. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2014. – 52с. – (Методична серія ; вип. 224).
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/120
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Факультету комп'ютерних наук



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.