Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1185
Title: Публікації науково-педагогічних працівників ЧНУ імені Петра Могили у наукометричних базах даних Scopus та Web of Science
Other Titles: інформаційно-бібліографічний бюлетень
Authors: 
Keywords: інформаційно-бібліографічний бюлетень
Наукова бібліотека ЧНУ ім. Петра Могили
база даних Scopus
база даних Web of Science
Scopus
Web of Science
ЧНУ ім. Петра Могили
Issue Date: 30-Jun-2023
Abstract: Інформаційно-бібліографічний бюлетень інформує про публікації науково-педагогічних працівників ЧНУ ім. Петра Могили, що були розміщені у наукометричних базах даних Scopus та Web of Science за ІІ квартал 2023 р. Документи згруповані у послідовності надходження інформації про публікацію статей від видавничої корпорації Elsevier та компанії Clarivate Analytic до Наукової бібліотеки ЧНУ ім. Петра Могили. Бібліографічні описи робіт здійснено за міжнародним стилем APA (англ. American Psychological Association (APA) Style), 6-те видання незалежно від місця їх опублікування задля єдності опису всіх наукових публікацій. Інформаційно-бібліографічний бюлетень призначено викладачам, аспірантам, студентам ЧНУ ім. Петра Могили.
Description: Публікації науково-педагогічних працівників ЧНУ імені Петра Могили у наукометричних базах даних Scopus та Web of Science : інформ.-бібліогр. бюл. / уклад. Л. П. Болдуреску ; Наукова бібліотека ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. Вип. 2. – 7 с.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1185
Appears in Collections:Бібліографічні видання Бібліотеки ЧНУ ім. Петра Могили

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інф-бібліогр. бюлетень. Вип. 2.pdf617.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.