Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/93
Title: Політика і управління
Other Titles: навчально-практичні рекомендації з дисципліни «Політика і управління» для студентів спеціальності 8.15010009 «Місцеве самоврядування»
Authors: Тимофєєв, С. П.
Штирьов, О. М.
Андріяш, В. І.
Keywords: Методична серія
навчально-практичні рекомендації
політика
державне управління
методичні рекомендації
вимоги до написання рефератів
місцеве самоврядування
Issue Date: 2015
Publisher: ЧДУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 236
Abstract: Навчально-практичні рекомендації з дисципліни «Політика і управління» містять тематику лекційних занять; плани семінарських занять з темами доповідей до семінарів та методичних рекомендацій щодо відповідей на поставленні питання; тематику рефератів та статей з вимогами до їх написання, приклади тестових завдань для контролю отриманих знань; питання до заліку; список літератури; словник базових термінів. Навчально-методичні рекомендації повинні спростити вивчення дисципліни «Політика і управління», структурувати роботу студентів, полегшити науково-пошукову роботу, допомогти сформувати цілісну систему навчальних дисциплін, що викладаються для студентів зі спеціальності «Місцеве самоврядування».
Description: Тимофєєв С. П. Політика і управління : навч.-практ. рек. з дисципліни «Політика і управління» для студентів спец. 8.15010009 «Місцеве самоврядування» / С. П. Тимофєєв, О. М. Штирьов, В. І. Андріяш. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2015. – 88 с. – (Методична серія ; вип. 236)
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/93
ISSN: 1811-492Х
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тимофєєв С. Політика і управління.pdf895.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.