Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту післядипломної освіти : [4] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2023Теорія та практика психологічної допомоги військовим ТрО та членам їхніх сімейЧуніхіна, Л. С.; Чорна, В. О.; Дроботун, О. С.; Опанасенко, Л. А., ред.
2020Технології використання інноваційного інтерактивного обладнання в корекційно-розвитковій діяльності в умовах інклюзивно-ресурсних центрівЗахарова, Л. Г.; Норд, Г. Л.
2021Методичні рекомендації з виконання контрольних робіт та здачі іспиту з дисципліни «Бізнес-планування проектів в сфері охорони здоров’я та фармації» для студентів економічних спеціальностей заочної форми навчанняЄвчук, Л. А.
2021Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Податкова система» для студентів заочної форми навчання 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Лушко, С. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 4 з 4