Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/733
Titel: Характеристика механізмів забезпечення виконавської дисципліни в органах публічної служби
Autoren: Яшутін, І.
Stichwörter: публічна служба
адаптація досвіду
професіоналізм публічних службовців
реформування державного управління
виконавська дисципліна
методи контролю та підтримки
країни Європейського співтовариства
Erscheinungsdatum: 2022
Herausgeber: Ємельянова Т. В.
Zusammenfassung: У статті здійснено характеристику механізмів забезпечення виконавської дисципліни в органах публічної служби. Акцентовано увагу на необхідності запровадження кращих тенденцій зарубіжного досвіду у вітчизняну практику державного управління, а також наскрізного перегляду базових механізмів забезпечення виконавської дисципліни в органах публічної служби з огляду на зміни, що відбулися у суспільному житті України та чинному законодавстві, яке регулює діяльність державних службовців. Автор статті звертає особливу увагу на базові механізми забезпечення виконавської дисципліни в органах публічної служби, з метою кардинального їх оновлення, зокрема такі як нормативно-правовий, організаційний, планування, контроль, оцінювання та управління якістю. Доцільність дослідження характеристики механізмів забезпечення виконавської дисципліни в органах публічної служби обумовлюється важливістю розвитку належного демократичного врядування в Україні, виокремленням інноваційних механізмів щодо вдосконалення виконавської дисципліни в органах публічної служби на багаторівневому публічному управлінні.
Beschreibung: Яшутін І. Характеристика механізмів забезпечення виконавської дисципліни в органах публічної служби / І. Яшутін // Публічне управління та регіональний розвиток = Public Administration and Regional Development : наук. журн. – 2022. – № 15. – С. 240–254. – Бібліогр. : 17 назв.
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/733
ISSN: 2616-6216
Enthalten in den Sammlungen:2022 рік

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Яшутін І. Характеристика механізмів забезпечення.pdf325.09 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.