Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/543
Назва: Основні методичні підходи до оцінки нерухомості
Інші назви: до виконання самостійної роботи з дисципліни «Оцінка нерухомості» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
методичні вказівки
Автори: Перович, Л. М.
Смирнова, С. М.
Ключові слова: Методична серія
методичні вказівки
оцінка нерухомості
нерухомість
геодезія
землеустрій
продаж земельних ділянок
зіставні продажі
калькулятор оцінювача
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Серія/номер: Методична серія;випуск 392
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках проаналізовано методології порівняльної характеристики оцінки нерухомості, яка ґрунтується на зіставлені цін аналогічних продаж. Запропоновано варіанти до виконання самостійної роботи, що призначена для діагностичного контролю знань здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».
Опис: Перович Л. М. Основні методичні підходи до оцінки нерухомості : до виконання самостійної роботи з дисципліни «Оцінка нерухомості» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спец. 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» : метод. вказівки / Л. М. Перович, С. М. Смирнова. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2021. – 32 с. – (Методична серія ; вип. 392).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/543
ISSN: 1811-492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.