Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/542
Titel: Організація та методика виконання міждисциплінарної курсової роботи з землевпорядного проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»
Sonstige Titel: методичні вказівки
Autoren: Перович, Л. М.
Мась, А. Ю.
Stichwörter: Методична серія
методичні вказівки
курсова робота
землевпорядне проєктування
геодезія
землеустрій
оцінка нерухомості
землекористування
землеволодіння
розробка проєкту
землевпорядне обстеження
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Serie/Report Nr.: Методична серія;випуск 390
Zusammenfassung: У методичних вказівках проаналізовано методології порівняльної характеристики оцінки нерухомості, яка ґрунтується на зіставлені цін аналогічних продаж. Запропоновано варіанти до виконання самостійної роботи, що призначена для діагностичного контролю знань здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».
Beschreibung: Перович Л. М. Організація та методика виконання міждисциплінарної курсової роботи з землевпорядного проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» : метод. вказівки / Л. М. Перович, А. Ю. Мась. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2021. – 32 с. – (Методична серія ; вип. 390).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/542
ISSN: 1811-492X
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.