Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/532
Titel: Науково-дослідна робота в геодезії та землеустрої : для студентів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Галузь знань: «Архітектура та будівництво»
Sonstige Titel: методичні вказівки
Autoren: Лазарєва, О. В.
Stichwörter: Методична серія
методичні вказівки
геодезія
землеустрій
наукові дослідження
методологія наукових досліджень
наукознавство
Erscheinungsdatum: 2022
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Serie/Report Nr.: Методична серія;випуск 401
Zusammenfassung: У методичних вказівках представлено тематичний план лекцій та практичних занять, наведено основні поняття та терміни, що використовуються під час вивчення кожної теми, тестові завдання, контрольні запитання та завдання для індивідуальної роботи. Методичні вказівки розраховані на викладачів та студентів закладів вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», слухачів системи післядипломної освіти, керівників, спеціалістів та бакалаврів.
Beschreibung: Лазарєва О. В. Науково-дослідна робота в геодезії та землеустрої : для студентів спец. 193 «Геодезія та землеустрій». Галузь знань: «Архітектура та будівництво» : метод. вказівки / О. В. Лазарєва. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2022. – 104 с. – (Методична серія ; вип. 401).
URI: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/532
ISSN: 1811-492X
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.