Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/52
Title: Важливість євроатлантичної інтеграції у створенні в Україні системи колективної безпеки та оборони під час гібридної війни з Російською Федерацією
Other Titles: колективна монографія
Authors: Багмет, М. О.
Джердж, С. Ф.
Ємельянов, В. М.
Keywords: колективна монографія
монографія
Північноатлантичний альянс
безпека України
гібридна війна
євроатлантична інтеграція
АТО
оборона України
Issue Date: 2017
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В колективну монографію ввійшли матеріали молодіжного наукового симпозіуму в місті Миколаєві в грудні 2016 року. У монографії зібрані дослідження практиків, експертів з безпекових проблем та студентів-активістів, які висловлюють власне бачення ролі Північноатлантичного альянсу у створенні в Україні системи колективної безпеки і оборони в умовах глобалізму і, зокрема, в ході гібридної війни, нав’язаної Російською Федерацією. У публікації висвітлюються як теоретичні, так і наукво-методологічні питання безпеки, а також узагальнюється практичний інтеграційний досвід та висвітлюються подальші наміри, що сприяють досягненню миру в зоні АТО, звільненню території Донбасу і Криму від агресора і зміцненню демократичних засад шляхом імплементації європейських цінностей та налагодження економічної стабільності і безпеки в усіх сферах повсякденного життя в Україні. Здійснено в рамках проекту за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Рекомендується для студентів і викладачів різних факультетів.
Description: Важливість євроатлантичної інтеграції у створенні в Україні системи колективної безпеки та оборони під час гібридної війни з Російською Федерацією : колективна монографія / заг. ред. М. О. Багмета, С. Ф. Джерджа, В. М. Ємельянова. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2017. – 96 с.
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/52
ISBN: 978-966-336-376-9
Appears in Collections:Монографії Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.