Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/368
Назва: Методичні вказівки з дисципліни «Зовнішня політика та дипломатія України»
Автори: Тихоненко, І. В.
Ключові слова: Методична серія
методичні вказівки
зовнішня політика
міжнародні відносини
дипломатія України
самостійна робота студентів
зовнішня політика України
геополітика
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Серія/номер: Методична серія;випуск 296
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з дисципліни «Зовнішня політика та дипломатія України» містять теми лекцій, плани семінарських занять, контрольні питання, завдання для самостійної роботи та вимоги до їх виконання, контрольні питання до іспиту, список рекомендованої літератури та словник термінів з курсу. Методичні вказівки мають на меті полегшити вивчення студентами курсу «Зовнішня політика та дипломатія України», активізувати самостійну роботу, допомогти їм у розвитку аналітичних здібностей та більш глибокому освоєнні курсу. Призначені для студентів Чорноморського Національного університету імені Петра Могили спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Опис: Тихоненко І. В. Методичні вказівки з дисципліни «Зовнішня політика та дипломатія України» / І. В. Тихоненко. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2020. – 116 с. – (Методична серія ; вип. 296).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/368
ISSN: 1811-492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету політичних наук



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.