Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/283
Назва: Історія соціальної думки : протосоціологія в особистостях
Інші назви: навчальний посібник
Автори: Мінц, М. О.
Ключові слова: навчальний посібник
посібник
соціологія
історія соціології
історія соціальної думки
протосоціологія
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Автор дослідив процеси розвитку соціального знання від античного періоду до середини XIX століття. Навчальний посібник побудовано за принципом довідника, в якому подано 50 персоналій найбільш відомих мислителів, окреслено основні їхні погляди під кутом зору соціальної думки. Для кращого сприйняття матеріалу посібник структуровано. Він складається з чотирьох розділів: протосоціологічні погляди античного періоду, Середньовіччя, доби Відродження (Ренесансу) та епохи Просвітництва. Розкрито проблеми походження та розвитку суспільства, сутність соціальних процесів, соціальну структуру суспільного життя, державного устрою, людського буття, місце та роль релігії у житті людини тощо. Для студентів, які вивчають соціологію та соціальну роботу в закладах вищої освіти.
Опис: Мінц М. О. Історія соціальної думки : протосоціологія в особистостях : навч. посіб. / М. О. Мінц. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2018. – 156 с. : іл.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost/xmlui/handle/123456789/283
ISBN: 978-966-336-405-6
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету політичних наук



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.