Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/271
Title: Методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент в органах державної влади» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент»
Authors: Стоян, О. Ю.
Keywords: Методична серія
методичні рекомендації
менеджмент
державна влада
органи державної влади
державні організації
ресурсне забезпечення органів державної влади
компетентність держслужбовців
державні службовці
управлінський інструментарій
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Series/Report no.: Методична серія;випуск 263
Abstract: Методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент в органах державної влади» призначені для викладачів вищого навчального закладу та студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». Головною метою методичних рекомендацій із указаної дисципліни є допомога студентам в оволодінні знаннями у галузі менеджменту, формування компетентностей щодо використання управлінського інструментарію, осягнення сутності основних понять та категорій менеджменту в органах державної влади тощо.
Description: Стоян О. Ю. Методичні рекомендації з дисципліни «Менеджмент в органах державної влади» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» / О. Ю. Стоян. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2019. – 44 с. – (Методична серія ; вип. 263).
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/271
ISSN: 1811–492Х
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.