Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2550| Назва: | Методичні рекомендації до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи другого (магістерського рівня), галузі знань 10 –«Природничі науки», спеціальності 101 – «Екологія» |
| Автори: | Мітрясова, О., упоряд. |
| Ключові слова: | методичні рекомендації кваліфікаційна робота самостійна робота студентів природничі науки екологія магістерська робота джерела інформації |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | ЧНУ ім. Петра Могили |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи другого (магістерського рівня, галузі знань 10 –«Природничі науки», спеціальності 101 – «Екологія», адресовані студентам, які навчаються за спеціальністю 101 «Екологія». Розглядається весь процес підготовки магістерської роботи від вибору теми роботи до її публічного захисту. Дослідник-початківець знайде тут відповіді на більшість питань, які виникають у процесі написання та оформлення наукових видань. Розглянуто правила здійснення огляду літературних джерел, методики наукового пошуку, проведення математично-статистичної обробки результатів дослідження тощо. |
| Опис: | Методичні рекомендації до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи другого (магістерського рівня), галузі знань 10 –«Природничі науки», спеціальності 101 – «Екологія» / упоряд. О. Мітрясова ; ЧНУ ім. Петра Могили ; Каф. екології. – Миколаїв : ЧНУ імені Петра Могили, 2024. – 55 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2550 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання Навчально-наукового медичного інституту |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до виконання та оформлення.pdf | 723.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.