Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/248
Titel: Полiтологiчнi аспекти публiчного управлiння та адміністрування в умовах здійснення децентралізації влади та євроінтеграції в Україні.
Sonstige Titel: практикум для студентів Інституту державного управління (за кредитно-модульною системою)
Autoren: Андріяш, В. І.
Багмет, М. О.
Штирьов, О. М.
Stichwörter: практикум
публічне управління
адміністрування
децентралізація влади
євроінтеграція України
державне управління
Erscheinungsdatum: 2018
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Практикум для студентiв з курсу «Полiтологiчнi аспекти публiчного управлiння та адмiнiстрування в умовах здійснення децентралізації влади та євроінтеграції в Україні» (за кредитно-модульною системою) мiстять теми лекцiй, плани семiнарських занять і практичних занять, сформульованi проблеми для обговорення, питання для самодiагностики, творчi, iндивiдуальнi завдання, приклади вирiшення ситуацiй, контрольнi питання, тематика та вимоги до написання контрольних робiт, рефератiв, наукових статей, приклади модульної контрольної роботи, тестовi завдання для перевiрки знань, передбаченi питання до iспиту, список лiтератури. Практикум для студентів має на метi полегшити вивчення студентами курсу «Полiтологiчнi аспекти публiчного управлiння та адмiнiстрування в умовах здійснення децентралізації влади та євроінтеграції в Україні», активiзувати самостiйну роботу, допомогти глибокому оволодiнню програмними матерiалами. Призначенi для студентiв Iнституту державного управлiння Чорноморського національного унiверситету iменi Петра Могили.
Beschreibung: Андрiяш В. I. Полiтологiчнi аспекти публiчного управлiння та адміністрування в умовах здійснення децентралізації влади та євроінтеграції в Україні : практикум для студентів Інституту держ. управління (за кредитно-модульною системою) // В. I. Андрiяш, М. О. Багмет, О. М. Штирьов ; під ред. В. М. Ємельянова. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ iм. Петра Могили, 2018. – 148 с.
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/248
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.