Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/225
Title: Ольвійський форум – 2015 : стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Т. 1. Політична наука в Україні та зарубіжжі. Актуальні проблеми міжнародних відносин : глобальний та регіональний аспекти. Децентралізація влади та місцевого самоврядування в умовах реалізації європейських принципів публічного управління та адміністрування
Other Titles: Міжнародна науково-практична конференція 3-6 червня 2015 р., м. Миколаїв
тези
Authors: 
Keywords: Ольвійський форум
Міжнародна науково-практична конференція
науково-практична конференція
конференція
тези
політична наука
українська нація
національна ідея
міжнародні відносини
глобалізація
децентралізація
місцеве самоврядування
публічне управління
євроінтеграція
соціальна політика
молодіжна політика
державна служба в Україні
Issue Date: 2015
Publisher: ЧДУ ім. Петра Могили
Abstract: У збірнику містяться матеріали доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Ольвійський форум – 2015: стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі» секцій «Політична наука в Україні та зарубіжжі», «Актуальні проблеми міжнародних відносин: глобальний та регіональний аспекти», «Децентралізація влади та місцевого самоврядування в умовах реалізації європейських принципів публічного управління та адміністрування».
Description: Ольвійський форум – 2015 : стратегії країн Причорноморського регіону в геополітичному просторі. Т. 1. Політична наука в Україні та зарубіжжі. Актуальні проблеми міжнародних відносин : глобальний та регіональний аспекти. Децентралізація влади та місцевого самоврядування в умовах реалізації європейських принципів публічного управління та адміністрування : Міжнар. наук.-практ. конф. 3-6 черв. 2015 р., м. Миколаїв : тези / Чорном. держ. ун-т ім. Петра Могили. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2015. – 108 с.
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/225
Appears in Collections:Ольвійський форум



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.