Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1389
Назва: Методичні рекомендації для групових занять і самостійного вивчення дисципліни «Історія економіки та економічної думки»
Інші назви: методичні рекомендації
Автори: Фертікова, Т. М.
Ключові слова: методичні рекомендації
історія економіки
економіка
економічна думка
самостійна робота студентів
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Серія/номер: Методична серія;випуск 419
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації з дисципліни «Історія економіки та економічної думки» призначено для студентів заочної та очної форм навчання. В посібнику представлено перелік тем курсу та стислий їх зміст, контрольні питання до кожної теми, за якими студенти денної форми мають змогу підготуватися до практичних занять, тести для самоперевірки, індивідуальні завдання для студентів заочної форми, питання до екзамену. Також здобувачі освіти мають змогу ознайомитися з системою рейтингової оцінки знань та переліком літературних джерел, корисних для вивчення дисципліни.
Опис: Фертікова Т. М. Методичні рекомендації для групових занять і самостійного вивчення дисципліни «Історія економіки та економічної думки» : метод. рек. / Т. М. Фертікова. – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2023. – 72 с. – (Методична серія ; вип. 419).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1389
ISSN: 1811- 492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Факультету економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фертікова Т. М. Методичні рекомендації для групових занять.pdf658.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.