Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/135
Title: Державне управління
Other Titles: навчальний посібник у 3-х ч. Ч. 3. Основи внутрішньої організації державного органу та менеджменту
Authors: Євтушенко, О. Н.
Андріяш, В. І.
Keywords: навчальний посібник
посібник
державне управління
державна влада
стратегічне управління
зв’язки з громадськістю
public relations
менеджмент
Issue Date: 2014
Publisher: ЧДУ ім. Петра Могили
Abstract: Навчальний посібник «Державне управління. Ч. 3. Основи внутрішньої організації державного органу та менеджменту» зорієнтовано на освітньо-професійні програми підготовки магістрів державної служби. У запропонованому навчальному посібнику розглядаються основи менеджменту в державному управлінні; інформаційне та комунікаційне забезпечення державного управління; контролінг у системі державної служби. До складу посібника входять також запитання для самоконтролю, матеріали для семінарських занять, тестові завдання, теми рефератів, словник основних термінів і список літератури. Навчальний посібник «Державне управління. Ч. 3. Основи внутрішньої організації державного органу та менеджменту» призначено для слухачів магістратури Інституту державного управління Чорноморського державного університету імені Петра Могили зі спеціальності «Державна служба та місцеве самоврядування», студентів факультету політичних наук, науковців, викладачів, що спеціалізуються в галузі державного управління, державних службовців.
Description: Євтушенко О. Н. Державне управління : навч. посіб. у 3-х ч. Ч. 3. Основи внутрішньої організації державного органу та менеджменту / О. Н. Євтушенко, В. І. Андріяш. – Миколаїв : Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2014. – 248 с.
URI: http://localhost/xmlui/handle/123456789/135
ISBN: 978-966-336-273-1
978-966-336-312-7
Appears in Collections:Навчально-методичні видання Навчально-наукового інституту публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євтушенко О. Н. Державне управління. Ч. 3.pdf3.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.