Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1304
Назва: Виробнича практика
Інші назви: методичні вказівки
Автори: Валецька, О. В.
Ключові слова: виробнича практика
Методична серія
методичні вказівки
право
фахові компетентності
дослідницькі навички
праворозуміння
правозастосування
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Важливу роль у підготовці фахівців відіграє практика, що стає своєрідним випробуванням для студента, перевіркою отриманих ним знань і вмінь та здатності їх застосовувати. Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузях їх майбутньої професії, формування в них, на базі одержаних в ЧНУ ім. Петра Могили, професійних компетентностей для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності. Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення за одержання необхідних результатів навчання та набуття компетентностей відповідно до різних рівнів вищої освіти. Розрахована на наукових працівників, викладачів закладів вищої освіти, студентів.
Опис: Валецька О. В. Виробнича практика : метод. вказівки / О. В. Валецька – Миколаїв : Вид-во ЧНУ ім. Петра Могили, 2023. – 24 с. – (Методична серія ; вип. 410).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1304
ISSN: 1811- 492X
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання Юридичного факультету

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Валецька О. В. Виробнича практика. Вип. 410.pdf373.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.